måndag 30 juni 2014

Handlar inför Værøy

14 burkar Felix köttbullar i sås
7 pkt spaghetti 
3 tuber räkost
2 pkt flingor
Tror nog kocken ska lyckas även i år ;-)
(Kassabiträdet såg lika konstigt på mej i år som tidigare år, men jag sa som vanlig, frugan har åkt på semester så jag är ensam hemma)

fredag 27 juni 2014

Nattens & morgonens fiske

Stack iväg med pojken till mitt lånevatten i natt, hade en riktigt fin koi framme men den ville inte stiga o ta, ruskigt frustrerande(Jesper va måttligt road, han la sig o sov på avkrokningsmattan). Körde vidare mot tvååker o strömmadamm för några timmars flötmete, men även här var det segt i åsk o regnvädret, endast en Sutare (1715g)

onsdag 25 juni 2014

14

Då är det 14 dagar kvar tills Norge äventyret startar :-)

söndag 22 juni 2014

Egen caddie i natt

Åter en fin natt o morgon (4 grader som kallast brr) vid "mitt" karpvatten inte så mkt ytaktivitet, såg 2 fina koi men de gick inte att lura denna gången heller, grädden på moset va väl ändå att ha en caddie med på fisketuren, Helle fråga sååå snällt, "pappa kan jag inte få följa med dej o sitta o titta på ett flöte o stalka runt mitt i natten i ingenmansland, jag har ju sommarlov" etc mm ;-)) 
God far som man är kan man ju inte säga nej till detta ;-))

lördag 21 juni 2014

18

Då är det bara 18 dagar kvar tills vi (albanen, team snus o myggans gäng o jag) styr mot nord og sjybrygga/Værøy :-)

söndag 15 juni 2014

Äter ur handen

Var en sväng på botaniska med käraste, o tänk om koikarparna som jag fiskade på i morse var lika lätt flirtade som dessa, här äter de frollic direkt ur handen.

Underbar natt/morgon

Stack iväg 02:24 i morse för årets fössta försök på koikarparna såg några stycken men idag var jag inte i närheten, surt sa räven....

Skickat från min iPhone

fredag 13 juni 2014

tisdag 10 juni 2014

n0lla

Körde ett feederpass i hettan, årets fössta "FF" är ett faktum ..... Nya tag på fredag då prövar vi på koi:en :-)

Skickat från min iPhone

måndag 9 juni 2014

Iaf tur med vädret

Jag o "Albanen" tog oss ett feederpass, men trots flera sutare inne i swimet blev det blankt, några småsarv o en än mindre bralle va det som va uppe o vände.

Skickat från min iPhone

måndag 2 juni 2014

Albanen fiskar i sött

Årets hittills tyngsta Sutare 2275g

Jimmy "albanen" min trogne vapendragare i fisket o då framförallt i havet(fiskat ihop nu i 25år) med sin första Sutare 1635g, trist nog tappa han en jätte(tog tafsen), vi fångades även braxen(1420g) o en del sarv upp till halvkilot.